Wednesday, September 2, 2009

Hvilken planet lever disse folka på??

Jeg leste nettopp Lokalavisen Groruddalen, og der var det et par valgannonser for FrP. Jeg leste dem og etterpå tenkte jeg ... o_O??? WTF?? Hvor er det disse folka lever hen? Jeg skjønner ikke at dette kan være seriøst ment. Les dette:

"Hvordan skal ungdom klare seg unna dop og vold, når det er dopselgere og voldsmenn overalt!??"
Mange er frustrerte over at kriminelle har alle rettigheter og blir dullet med i Norge. Men det går an å fokusere på ofrene i stedet. Hvis mange nok stemmer for forandring, så blir det forandring. Naturligvis.
Bruk frustrasjonen positivt og stem på noen som vil straffe forbryterne og styrke politiet. Det vil våre representanter i Oslo jobbe for, med hele partiet bak seg. Nå har snillistpartiene fått prøve seg lenge nok. Gi oss sjansen til å prøve noen nye løsninger.
STEM FRP DU OGSÅ!

Alvorlig talt, hva er dette for noe?? Er det voksne folk som har skrevet dette? Er det voksne folk der ute som leser dette og tenker at ja, dette var jaggu meg fornuftig??

For en deprimerende tanke.

Jeg orker nesten ikke å grave meg ned i denne teksten og gå gjennom alt jeg ikke liker ved den. Men jeg må si dette: Jeg synes det er virkelig skremmende hvis det faktisk er en betydelig gruppe her i landet som synes at det er frustrerende at kriminelle har rettigheter. :-o

Jeg vil dessuten gjerne påpeke at påstanden om at 'det er dopselgere og voldsmenn overalt' er en seriøst drøy overdrivelse. Men det overrasker meg egentlig ikke, for det er akkurat den typen språkbruk FrP alltid bruker. Det er ganske avslørende - det viser at det de er ute etter er primært å skremme folk. Og da er det klart at det ikke duger å holde seg til realitetene. Jeg bor i Oslo, nærmere bestemt på Oslo øst ... og ærlig talt, det er ikke dopselgere og voldsmenn 'overalt'. Ikke i hovedstaden og ikke i resten av landet. Det er det faktisk ikke. Og her kommer vi inn på hovedgrunnen til at jeg ikke liker FrP. Men det får bli en annen bloggpost.

3 comments:

Anonymous said...

Jeg har så mye på hjertet i denne saken, men nøyer meg med å si "AMEN!!!".

Og sitere et av dine kloke familiemedlemmer:

Om det hadde vært så enkelt, hadde ikke noen gjort det allerede da?

Klart FrP skårer på å si høyt de skumle tankene mange tenker, men det betyr ikke at det er sannheten. Det er en bekymring som trenger å bli satt i perspektiv, akkurat som når man krisemaksimerer i hodet og gode venner trår til med en alvorsprat slæsh oppmuntrende ord.

Og FrP hevder at de er et parti "for folk flest", men når de på det meste har støtte fra 1/4 av folket, så vil det si at 3/4 ikke støtter dem. Hvem er "folk flest" i denne sammenheng?

Suckers in da fuckers...

Shiva said...

Grusomt :(

Leisha Camden said...

Anéa: gode poeng og du har helt rett både i det ene og det andre. Jeg aner ikke hvem 'folk flest' er, men jeg hater det uttrykket ... !!

Shiva, ja, det er ganske grusomt. Det blir et meget spennende valg ... !!