Wednesday, September 28, 2011

Måtte pesten ramme dem

Jeg er som (muligens) kjent ikke registrert på Facebook. Har aldri vært det, vil aldri bli det, savner det ikke. Dette er hovedsakelig fordi jeg ikke gidder å surre meg borti enda noe mer vås på nett som jeg kommer til å kaste bort altfor mye tid på. Selv om de nok har en del suspekte ting for seg er jeg ikke i utgangspunktet anti-Facebook.

Dét er det dog andre som er. Sjekk denne fantastiske kommentaren fra kommentarfeltet på en artikkel i Dagbla' i dag om at Facebook spionerer på dere alle sammen. !!!1! Signaturen svidd har skrevet dette. LIKE.

At etteretningsorganisasjonen Facebook gjør dette burde bare overraske eremitter som lever i skogen uten avis,radio, pc eller tv.

Facebook har vist forrakt for eiendomsrett, privatliv,mennesker,samfunn lover og regler samt folks siden starten men fremdeles fortsetter folk å frivillig raportere om alle bevegelser, omgangskrets og alle hendelser i sitt liv til disse kriminelle svina.
Det trenger ikke svare for lover og regler for de er for mektige til at noen får gjort noe med dem.
Når man ser på selskapets etikk så bør man kunne forvente at de før eller siden bruker allt de har på deg , mot deg om de kan oppnå noe med dem.
Man får ikke gjort noe med dem og ingen kan stille dem til ansvar så slutt å gi bort livet deres til facebook det er ingen som trenger liveoppdateringer om farge og kosistens vær gang dere driter.

Slutt å bruk facebook for dere gjør oss alle til slaver når dere akksepterer ALLT .
Lurer på om facebook er noe populært i tidligere stalinistiske land..tidligere DRR f.eks.?
Regner med de setter litt mer pris på å ikke bli holdt øye med av fremmede til enn vær tid?
Måtte pest ramme ledelsen i både google og facebook


[sic]

No comments: