Friday, June 27, 2008

'Lynet slo ned hos advokat Abid Q. Raja'

Det var skikkelig uvær i Oslo i går kveld, lyn og torden til den store gullmedalje. I dag er det en artikkel på forsiden av Dagbla' på nett som handler om at lynet tydeligvis slo ned i hagen til den allestedsnærværende advokaten og ikke minst politikerspiren Abid Q Raja (sorry, men blæh).

Det er en artikkel på forsiden av en av landet største nettaviser som handler om at lynet har slått ned i hagen til Abid Q Raja.

Jeg må bare spørre ...

HVEM BRYR SEG??!?!

11 comments:

Anne Ida said...

heehee! Hvem bryr seg? Du, tydeligvis :o) I allefall virket det provoserende nok! Men fy f.. for et vær! Og telefonen ble uten dekning i omtrent et kvarter...

Leisha Camden said...

For å si det sånn: Jeg tror jeg skulle ha klart å leve et fullverdig liv uten å kjenne til denne hendelsen ... ;-)

Har liksom ikke skjedd noe annet i verden de siste 12 timene som var viktigere, antar jeg. Men jeg klikket på artikkelen, jeg er like skyldig som noen annen - får de lesere på sånt, så skriver de om sånt. For de har jo ikke noe overordnet ønske om å faktisk lage en god avis, det er jo veldig tydelig. >:-)

Ja, for et vær!! Sjeldent at man opplever så kraftig torden i denne delen av landet.Og lynet slo ned både her og der, hørtes det i alle fall ut som. Det var nesten så jeg vurderte om jeg skulle skru av laptopen ... :-D

Anonymous said...

Jeg har hikke... Kan ikke Dagbladet skrive om det. Søppelavis.

findabair said...

Jeg bare trakk ut strømkabelen til laptoppen jeg, mens det tordnet - da skulle det vel være trygt??

Jeg klikket på saken fordi jeg synes lynnedslag generelt er interessant. Der var det lenket videre til en sak om at lynet slo ned i et hustak på Godlia - den saken kunne så klart ikke lenkes opp fra forsiden, siden det bare bodde "vanlige" folk der.

(Er forøvrig fascinert over at DB følte det relevant å nevne at tordenværet foregikk under EM-semifinalen. Det skyldes vel alle de fortvilte fansene som mistet strømmen under kampen... o_O)

Leisha Camden said...

Anonym: er du kjendis? I så fall er det sikkert bare å ringe. Hvis ikke blir det nok å fortsette å hikke i noen måneder, så blir du etterhvert en medisinsk sensasjon og da vil de meget mulig skrive om lidelsene du har vært gjennom med den sjeldne plagen din.

Slutt for all del ikke å hikke, da er håpet ute om en cover story for din del. ;-)


findabair: lynnedslag er forsåvidt interessant, i den forstand at alskens uvanlige værfenomener er interessante. Jeg er enig med deg der. Men hvorfor er det mer interessant med en gang det på en eller annen måte involverer en kjendis?? Jeg blir helt deprimert av samfunnet vi lever i av og til, jeg orker ikke å tro at det virkelig kan være så overfladisk og teit som det ofte ser ut til. :-(

Uff ja, stakkars fotballfansen, er jo alltid de som lider mest! :-D

KAS said...

Fotballfansen lider alltid mest.

Hadde samme tanke som deg om det oppslaget til Dagbladet. Jeg gir vel f i om lynet slår i ned i hagen til Abid Raja!!!!!

Det var mye mer interessant at hele blokka vår plutselig rista. :-D Sjelden det lyner såpass.

Anonymous said...

Dette var Allah sin måte å varsle Raja om at han er på ville veier.

Leisha Camden said...

Anonym: slett ikke noe dumt poeng.

Men problemet med disse relliøse typene er jo som kjent det at de som regel tar alle gode ting som skjer til inntekt for sin sak (jeg vant i lotto! gud må elske meg!) men de aksepterer ekstremt sjelden at fæle ting som skjer skulle kunne tenkes å tale mot den samme saken (bikkja mi ble overkjørt og bestemora mi døde av sjokket! ja ja, det er sånt som skjer). En selektiv virkelighetsforståelse. Dessverre.

profet. efterk. said...

Ikke bli overrasket om Abid Raja gir opp Utlendingsnemnda for å bli Bin Ladens advokat... Det vil i så fall, ikke bli som lynet fra klar himmel...

Leisha Camden said...

Nei, nå skal jo Bush-administrasjonen gjøre en siste major effort for å få tak i OBL, så nå kan det vel kanskje være at han trenger advokat snart ... ;-)

(For et kreativt ordspill også da ... ! ;-)

Anonymous said...

Synd ikke lynet slo fyren i hodet så hadde vi blitt kvitt ham