Friday, June 13, 2008

What a beautiful photo!!

Look at this! How beautiful!

I was browsing around blogspot.com and came across this almost brand new blog (not that mine is so old :-) - The Corporate Cog - where the owner's shared this picture of some felt she ordered on etsy.com recently. I love this photo! It's just a detail of something pretty insignificant - and yet, it's so beautiful ... ! :-)

It's important to remember the details in life ... :-)

A., if you see this: Thanks for sharing!!

8 comments:

Anonymous said...

Ikke mange kommentarer på bloggen din!

Ble du misunnelig, da du så min blogg linket opp mot dagbladet.no?

Er det årsaken til at du opptrer som bloggpoliti?

Hva gjorde du da foruten å kritisere meg?

Har du ordnet opp i det du gjorde etter at du klaget?

Bare lurer...

Leisha Camden said...

Hei, Viktor Viktorsen.

(Av og til begynner jeg virkelig å lure på folk.)

Du kunne ikke falle på tanken at jeg skriver her mest for min egen skyld? Jeg har nemlig ikke noen agenda.

Misunnelig, i alle dager. Kan vi ikke i hvert fall prøve å late som om vi er voksne? Jeg tror faktisk at om jeg ønsket det, så kunne jeg også ha fått bloggen min lenket opp på db.no på akkurat samme måte. De inviterer jo folk, hvemsomhelst, til å gjøre det - det er derfor du har fått lenka til din. Men jeg har valgt å ikke gjøre det, skjønner du.

'Bloggpoliti', er det mulig. (La oss i det minste late som etc.) Du som har en så til de grader åpenbar agenda, og du som velger å promotere bloggen din (selv på ganske usaklige steder) for å trekke mest mulig oppmerksomhet til den, du må da virkelig ønske deg tilbakemeldinger. Det sier jo seg selv. Da må du faktisk regne med at ikke alle er positive. Hvis det bare er lov å komme med positive kommentarer på bloggen din, og man ikke får lov til å si noe som helst negativt om det du skriver der, så vil jeg våge meg på å påstå at det ikke er jeg som er 'bloggpoliti'.

Jeg signerer i hvert fall med brukernavnet mitt, så folk kan finne meg igjen, og gjemmer meg ikke bort bak 'anonym', Viktor Viktorsen.

Hva jeg gjorde utenom å kritisere deg? Hæ? Ingenting. Jeg leste det du hadde skrevet, og så skrev jeg en kommentar om hva jeg syntes om det. Med andre ord nøyaktig det du ønsket at man skulle gjøre da du valgte å lenke bloggen din til db.no. Du hadde dessverre glemt å legge til en disclaimer om at man bare fikk si snille ting.

Om jeg har 'ordnet opp i det jeg gjorde etter at jeg klaget'? Hva snakker du om? Jeg husker ikke engang hva jeg gjorde etter at jeg 'klaget' (selv ville jeg kalle det 'kommentere', men bevares, vær så negativ du bare vil du). Du får dessverre bare fortsette å lure, for jeg skjønner ikke hva du snakker om.

Du kunne forresten ha valgt et litt mindre TOTALT IRRELEVANT innlegg å legge denne kommentaren under, synes jeg. (For eksempel det om fritidsproblemer.) Jeg får epost om alle kommentarer som legges til her jeg også skjønner du, så jeg ville ha sett den uansett.

Jeg har lest innlegg på bloggen din før, en 5-6 ganger, etter å ha fulgt lenken fra db.no. Du skal ikke se bort fra at ting du har skrevet kan ha fått meg til å tenke meg om en gang eller to. Men det kommer aldri til å skje igjen - du skal slippe å bli plaget av meg mer, for det kan jeg love deg, jeg har lest bloggen din for siste gang.

Jeg trodde du ville ha lesere og respons, og kanskje starte litt diskusjon, men jeg tok feil, du vil bare ha en heiagjeng. Jeg tar konsekvensen av den feilen, lykke til videre.

Håper ikke du kommer tilbake hit igjen, men hvis du virkelig ikke har noe bedre å kaste bort tida di på: Neste gang skriver du under ditt eget navn, ellers sletter jeg det irrelevante surret ditt.

(Kanskje jeg gjør det om du våger deg på en signert kommentar også. Jeg er ikke så opptatt av antall kommentarer, jeg, nemlig. >:-)

Hvis noen mot formodning skulle ha blitt nysgjerrig på dette barnslige våset:
www.viktorviktorsen.blogspot.com
... mener jeg det var.

Leisha Camden said...

For any non-Norwegian speaker wondering what these two comments have to do with the subject of the post - the answer is absolutely nothing.

It's just a bunch of childish nonsense.

Anonymous said...

PS!
For det første: det er umulig å legge inn kommentarer her under fullt navn, fordi de går ikke inn,- uten at man skriver under anonym.

For det andre så kan du jo sjekke kommentarene på viktors blogg. Ikke akkurat så mange som er så innmari postive der akkurat, men første gang noen har anklaget ham for "spam"!

Også første gang twingly har fjernet viktors blogg fra en artikkel på db.no.

Enkelte er bare smålige mennesker.

Leisha Camden said...

Når jeg sier 'eget navn', så mener jeg selvfølgelig brukernavn på blogspot. Som det selvfølgelig er mulig å legge inn kommentarer under her. Så det.

Av det jeg har sett av kommentarene på den bloggen så er det en ganske god fordeling mellom positive og negative, med noe overvekt på det førstnevnte. Ikke urimelig. (Nivået på svarene hans på kommentarene skal jeg ikke gå inn på her. >:-)

Jeg har ikke 'anklaget' VV for å spamme. Jeg har sagt at i min mening - og den står jeg for - er det å linke et blogginnlegg til en artikkel som det ikke har NOENTING å gjøre med, en handling som er helt i grenselandet i forhold til det å spamme. (Noe han åpenbart ikke var helt uenig i selv, siden han valgte å skrive om innledningen på innlegget slik at det framkom en sammenheng.) Jeg har ikke sett noe nærmere på den Twingly-funksjonen, men det fremgår tydelig selv for meg at den har til hensikt å linke til blogger hvor den gjeldende saken faktisk er omtalt. Og den var ikke engang nevnt i VVs innlegg.

Hvis Twingly-linken til innlegget har blitt fjernet, så kan jeg love deg at det ikke skyldes noen slags 'klage' fra min side (jeg får inntrykk av at du muligens innbiller deg det). Faktisk tror jeg at jeg nærmest kan garantere deg at det skyldes at den/de hos Dagbla' eller Twingly (om dét er noe som har noen slags folk, og ikke bare et html-program ... if that's the word I want) har fulgt linken, lest innlegget og funnet ut at det var fullstendig irrelevant i forhold til artikkelen. Hvilket det objektivt sett faktisk var.

Enkelte er smålige, men siden ingen av oss kjenner hverandre blir det umulig å si hvem av oss, hvis noen, den merkelappen kan settes på her.

Uff, jeg skulle jo slette sånne surrete innlegg som det der. Fy meg, da.

Men nå får det være nok av dette tullet, folkens! :-)

Leisha Camden said...

Åh, nå skjønte jeg det, kanskje!

Duh - den satt langt inne! :-D

'Det du gjorde etter at du klaget' - han tror at jeg type rapporterte ham til db eller Twingly eller noe. ROTFL!! Er det mulig!!

Beklager du - du interesserer meg faktisk egentlig ikke noe særlig. Så mye tid hadde jeg ikke giddi å kaste bort på deg.

Du får nok bare innse det at Dagbla' faktisk følger med litt og at de ikke er interesserte i å være mikrofonstativ for deg & din personlige agenda i alle sammenhenger.

(Og så burde du kanskje snakke med noen om den paranoia'n din. Takk for en god latter, selv om det tok litt tid før jeg skjønte den!!)

Leisha Camden said...

To whom it may concern: sletta en tøysete kommentar fra Viktor Viktorsen der han forsøksvis skulle være morsom gjennom sarkastiske 'relevante' betraktninger rundt bildet i innlegget.

Unødvendig å stille spørsmål om ting som er besvart i innlegget allerede, synes jeg.

Som sagt: Nå får det være slutt på dette tullet.

Leisha Camden said...

I disabled the comments function for a while. Not interested in wasting my time bickering with ... whatever. Name calling doesn't help.

Go back to your own playground now.