Tuesday, June 17, 2008

Overskrift-himmel eller -helvete???

Dette var i alle fall en vanvittig kul blogg.

Ordsaus. :-)

Tiltaket applauderes!! Det finnes en tabloid-ordliste på nett også, men denne bloggen er jo enda bedre, den er jo illustrert. Og viser hele overskriften, ikke bare ordet. Flotte saker. Jeg kom over en link til bloggen på Dagbla' på nett, det var sånn jeg fant den. Den som leter, hun skal finne ... og tilogmed den som bare vaser rundt uten mål og mening, hun skal også finne. :-)

Jeg prøvde å legge inn en kommentar på denne saken, men det lyktes ikke ... fikk bare feilmelding hele tida. Sukk. Så kommentaren kommer her. ;-)

Det ALLER dummeste i hele artikkelen er jo det første ordet ... som avslører ikke bare at denne saken i sin helhet er stjålet (selv om det er et stygt ord) fra en engelskspråklig nettavis, men også at journalisten som har stjålet den ikke kan idiomatisk engelsk. Dette kvinnfolket *heter* jo selvsagt ikke 'Beefy', men i den originale artikkelen har hun blitt beskrevet som 'beefy' (hvilket vi normalt begavede forstår skal indikere at hun er tettbygd og ganske svær slik at hun ikke hadde problemer med å passere som mann). Dette har journalisten dessverre ikke forstått. (Der sank min respekt for yrkesgruppen enda et lite hakk. :-) Takk for en god latter, bra liste!! :-)

Dette ser vel aldri ordsauseren, men. Takk allikevel. :-)

No comments: