Sunday, September 28, 2008

Happy birthday to Google!!

Google is ten years old today. A little hard to believe. Time passes too quickly ...

The good folks at the world's favorite search engine have accomplished some pretty big things, I have to say. Congratulations to them, really. :-)

4 comments:

Torgny said...

Hei, Leisha. Meg igjen. Beklager irrelevant kommentar til dette innlegget, men etter å ha gjort meg stadig bedre kjent med bloggen din (og følgelig med deg, vil jeg tro?) har jeg fått stadig større sans for dere begge. ;-) Klikking på tabloidenes twingly-genererte blogg-lenker gjør meg bare deppa. Har du noen tips om andre oppegående norske blogger enn din egen *smiske, smiske, men oppriktig ment*? :-)

Leisha Camden said...

Hei på deg, fint å se deg her. :-) Irrelevant kommentar, det skal du ikke bekymre deg om, jeg aner ikke hva som ville vært en relevant kommentar til en post som denne. ;-) Tusen takk for komplimenter, så hyggelig!! Det blir jeg virkelig glad for. Og jeg vet akkurat hva du mener angående det man finner via twingly - der er det mye skitt og lite kanel. Dessverre. Noen burde kanskje være mer kritisk og luke ut litt (jeg blir ærlig talt ganske provosert når jeg følger en sånn link og så er det eneste jeg finner en ren gjenfortelling av artikkelen linken lå under >:-( ... ! Knurr.)

Andre gode norske blogger? Vel, denne har jeg blitt veldig fan av i det siste:
http://blog.tjomlid.com
Den synes jeg er veldig veldig bra. Han skriver godt om en masse spennende temaer, og han har noen engasjerte lesere slik at det blir en del interessante diskusjoner der. Det er en ganske seriøs blogg, da, han skriver om ordentlige ting og gjør research og sånn. Slikt noe driver jo ikke jeg med. ;-) Men jeg anbefaler altså den bloggen, det er mye tankevekkende stoff der. Så ja ... hett tips. ;-)

Torgny said...

Takk for tips. Bra og gjennomarbeida blogg - selv om det er morsommere med de mer subjektive og "usaklige", da. Sånn som din. :-)

Leisha Camden said...

Ja, usaklig, det er jeg i hvert fall!! Det skal jeg ha! :-D

Helt enig, subjektivt er ofte morsommere. Men objektivt kan være mer tankevekkende. Så det ideelle hadde vel kanskje vært en blanding. Men det er liksom mer jobb også da ... >:-)

Skal ha deg i tankene hvis jeg kommer på noe mer som er bra. ;-)