Thursday, May 22, 2008

'Her sitter tre norske kvinner fengslet' ...

... eller tre norske idioter som det også gjerne kalles.

Er det MULIG å være så utrolig teit som disse tre har vært. Det er sånne ting man ikke tror kan skje lenger, fordi alle normalt begavede mennesker lærte på 80-tallet at sånne stunt ikke lar seg gjennomføre av amatører.

'Åh, vi ante ikke noe om at det var kokain i bagene, skjønner ikke hvordan det kan ha skjedd, noen helt andre må ha lagt det der ...'

Er jeg slem, eller hva skal man kalle dette her??

Ja, selvsagt er det en teoretisk mulighet for at dette er tilfeldigheter og sammenblandinger og disse folka er helt uskyldige. Men hva er egentlig oddsene for at når man kjøper seg noen ekstra bagger på markedet så ender man opp med noen som ved et rent sammentreff inneholder 23 kilo kokain i falske bunner.

Er ikke 23 kilo av de aller fleste substanser ganske tungt og plasskrevende? Er man ikke veldig nøye på vekta når man må kjøpe ekstra bagasje for å få med seg alt man har shoppa hjem på flyet? Er det bare meg, eller høres dette faktisk temmelig merksnodig ut ... ?


OPPDATERING kl. 13:07.

Det viser seg at all kokainen lå i bare én koffert. I en falsk bunn i én av koffertene, skriver Dagbladet.

Hvordan i alle dager er det mulig å liksom ikke merke at du har 23 kilo for mye i kofferten din?? Er disse jentene vektløftersker eller hva er dette for noen damer?!

Denne historien virker stadig mer usannsynlig ...

1 comment:

KAS said...

Ikke bare deg - det høres faktisk temmelig merksnodig ut. De får vel som fortjent.