Wednesday, May 28, 2008

Mer moro med bensinprisene, del 2

En fyr som ironisk nok kaller seg 'Real' skriver dette, som vitner om en innsikt i saker og ting som vel kanskje springer ut av et personlig ønske om hvordan verden burde være heller enn en overdreven opptatthet av realitetene ...

Når man setter lekepolitikere til å styre et land som Norge, så går det på denne måten her. De har jo rett og slett ikke filla peiling.
Hørte også vår lekestatsminister på radio, der han forsvarte de høyere avgiftene overfor opposisjonen. Makan til vissvass, og den samme kjatringa all over again... "skal vi få råd til eldreomsorg, barnehager og skoler..." FAEN, det er jo nettopp de tingene som går til helvete her i landet.
Et demokrati er heller ikke et demokrati før det fungerer som et demokrati.


Heldigvis fikk han svar på tiltale av 'Klunk', som tydeligvis har forstått litt mer av hvordan ting og tang faktisk henger sammen.

Hva er du egentlig sinna på? Må være noe mer enn regjeringa. Demokratiet i Norge fungerer sånn at regjeringa får flertall i stortinget for statsbudgettet. Ingen andre partier enn FrP vil senke bensinavgifta. Hva slags demokrati er det egentlig du tenker på? Et der alt du liker blir til virkelighet? Jeg foreslår "Age of Conan", så støtter du attpåtil enn viktig næring (som FrP var imot å støtte oppunder)!

Humor har han også. Jeg er sjarmert. :-)

No comments: